MHP'li kadınlar çocuk istismarcılarına idam istiyor

MHP Trabzon Kadın Kolları, giderek artan çocuklara yönelik cinsel taciz olayları için mesaj yayınladı.

MHP'li kadınlar çocuk istismarcılarına idam istiyor
MHP Trabzon Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir, kamuoyunda vicdanları yaralayan çocuk tacizi olayları için yetkililere 'idam gelmeli' diye seslendi. 


MHP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yan yana gelmesi bile korkunç olan iki kelimeyi sıkça duyduğumuz bu günlerde “ÇOCUK” ve “TECAVÜZ”, biz anne babalara büyük görevler düşmektedir. Öncelikle çocuklarımıza bir şey yapıldığında, özel bölgelerine dokunulduğunda, korkmayıp, utanmayıp bizlere anlatmaları gerektiğini öğretmeliyiz. Hepimizin kanını donduran bu olaylara karşı gerekli mercilere sesleniyoruz. Adalet istiyoruz, sesimizi duyurmak istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi kadınları olarak, çocuk istismarına İDAM istiyoruz. Çocuk susar, biz susmuyoruz, idam istiyoruz. Cezalar ağırlaştırılsın. Ellerinizi bebeklerin üzerinden çekin. Pis düşüncelerinizi çocukların üzerinden çekin. Çocuk istismarına son diyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset