MHP'den şok itiraz!

MHP'den kongre açıklaması...

MHP'den şok itiraz!
MHP'nin üst düzey yöneticilerinden öğrenilen bilgiye göre, Çağrı Heyetinin topladığı kongreye ilişkin 7 başlıkta fahiş hata belirlendi  ancak parti yönetimi, zaten "yok hükmünde" kabul edilen kongreyle ilgili  mahkemeye itiraz edilmesine de gerek olmadığı görüşünde. 

MHP'nin üst düzey yöneticileri, Çağrı Heyetince toplanan kongreyle  ilgili, "delege sayısı", "kongrenin yapıldığı adres", "yasa dışı şekilde gündeme  madde eklenmesi" ve "Çağrı Heyeti'nin tutumu" gibi başlıklarda 7 fahiş hata  tespit edildiğini ileri sürdü.

Çağrı Heyetinin topladığı olağanüstü kongreye ilişkin, noter tasdikli  tutanaklar incelenip karşılaştırmalar yapıldıktan sonra delege sayısının netleşmesiyle çarşamba gününe kadar bir açıklama yapılması bekleniyor.

Partinin meşru kongresinin 10 Temmuz'da yapılacağını vurgulayan parti  yöneticileri, zaten yok hükmünde kabul ettikleri bu kongreye ilişkin mahkemeye  itirazda bulunmaya gerek duyulmadığını, bu konuda üyelerin bireysel tutumlarına  da müdahale edilemeyeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset