MHP'den Ali Sürmen'e tam destek, Şükrü Kuleyin'e sert sözler

MHP Trabzon teşkilatı, Trabzonspor Divan Kurulu başkanlığında yarışan isimlerden mevcut başkan Ali Sürmen'i destekleyeceklerini açıklarken eski MHP'li Şükrü Kuleyin için ağır ifadeler kullandı.

MHP'den Ali Sürmen'e tam destek, Şükrü Kuleyin'e sert sözler
Haber61 / Haber Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor'un Cumartesi günü yapılacak Divan Başkanlık Kurulu Seçimli kongresi öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden önemli bir açıklama geldi. MHP Trabzon Spordan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orhan Bal, il ve tüm ilçeler olarak Ali Sürmen ve yönetim kurulunu destekleyeceklerini açıklarken, MHP'den ayrılarak İYİ Parti saflarına katılan diğer aday Şükrü Kuleyin için ise sert sözler kullandı.

Geçtiğimiz hafta Divan başkanlığı için adaylığını açıklayan Şükrü Kuleyin'in MHP'den ayrılarak İYİ Parti'ye katılmasına tepki verilen açıklamada "Hafta sonu yapılacak olan Trabzonspor Divan Başkanlığı Seçiminde Bizimle Siyasi olarak hiç bir bağı kalmayan, bu gemiyi terk eden, partimizle hiçbir Hukukî ve gönül Bağı olmayan bir insanın, Trabzonspor Divan Başkanlığı Şeçiminde MHP’lilerin oylarına talip olması abeste iştigaldir” ifadelerine yer verildi. 

Orhan Bal'ın açıklamasının ardından Haber61'e konuşan MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, "MHP İl Başkanlığı olarak Ali Sürmen beyi destekliyoruz. Ortahisar Belediye Meclis üyemiz olan İsmail İnan bey, Ali Sürmen Beyin listesindedir. Dolayısıyla bizim kendi arkadaşımızı desteklememiz vazifelerimiz arasında dır. Dolayısıyla o görevimizi yerine getiriyoruz." diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset