Meclis'te gergin anlar: "Haddini bil"

Meclis'te 3. gününe giren bütçe görüşmelerinde yine gerginlik çıktı.

Meclis'te gergin anlar: "Haddini bil"
Bütçe görüşmelerinin sürdüğü Meclis Genel Kurulu’nda kürsüye çıkan CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a 2004 yılında Yahudi Cesaret Madalyası verildiğini söylemesinin ardından oturumu yöneten AK Partili Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı bir değerlendirme yaptı.

Konuşmasında partilerin ortak imza attığı “Kudüs bildirisi!ni hatırlatan Bahçekapılı, Özcan’ın sözlerini eleştirdi. Bunun üzerine söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Bahçekapılı’nın oturumu tarafsız yönetmesi gerektiğini söyleyerek bir milletvekilinin sözlerini eleştiremeyeceğini belirtti ve “Haddini bil” dedi.

ETTEN DUVAR ÖRDÜLER

Bu söz üzerine tepki gösteren Bahçekapılı, “Otur yerine, nasıl yöneteceğimi ben bilirim. Sen haddini bil” diye çıkışınca. CHP’li Özel ile Bahçekapılı arasında uzun süren sert tartışma yaşandı. AK Parti sıralarından milletvekilleri Özel’in üzerine yürüyerek saldırmak istedi. CHP’li vekiller Özgür Özel’i etrafında etten duvar örerek korumaya çalışırken arbedeyi araya giren vekiller engellemeye çalıştı. Oturuma ara verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler