Maçka'da belediye başkanlığı için yarış var

Hayati önem taşıyan 2019 yerel seçimleri için Maçka'da belediye başkan adayı olmayı düşünen isimler çalışmalarına erken başladı.

Maçka'da belediye başkanlığı için yarış var
2019 yerel seçimleri öncesinde belediye başkanlığı hayali olanlar çalışmalarına start verdi. Belediye başkanlığı seçimlerine bir yıl gibi kısa bir zaman kalsa da adaylığı düşünen isimler şimdiden çalışmaya başladı. 2014 yerel seçimlerinde CHP'den belediye başkanlığını alan AK Parti, bu dönem yine ilçede bayrağını dalgalandırmak istiyor.

Maçka'da belediye başkanlığını kazanan Koray Koçhan'a karşı kendi partisinden çok sayıda isim aday olabilmek için yarış içerisinde. Hızırbey Vergi Dairesi Müdürü Bilal Dizdaroğlu, Maçka Belediye Meclis üyesi Hikmet Yıldız, Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz Kara, Büyük Birlik Partisi eski ilçe başkanı Ali Osman Aydın ve daha çok sayıda kişi, AK Parti'den aday olması beklenen isimler arasında yer alıyor. MHP de yerel seçimler içn şimdiden çalışmalara başladı. CHP'den aday olmayı düşünen isimler de, yine aynı şekilde yerel seçimlerde sıkı bir çalışmayla belediyeyi yeniden kazanabilmek için nabız yokluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset