Kuzey Ekspres’den Faruk Özak ve AK Parti Trabzon milletvekili listesinde iddiası

Kuzey Ekspres’in bugünki manşetinde ilginç bir iddia ortaya atıldı. Trabzonspor’da çatı adayı olarak anılan Trabzonspor eski başkanlarından, eski bakan ve milletvekili Faruk Özak’ın çevresine, “Siyaseti bırakmadım, siyaseti bıraktığımı kim söylüyor” dediğ

Kuzey Ekspres’den Faruk Özak ve AK Parti  Trabzon milletvekili listesinde iddiası
Kuzey Ekspres’in bugünki manşetinde ilginç bir iddia ortaya atıldı. Trabzonspor’da çatı adayı olarak anılan Trabzonspor eski başkanlarından, eski bakan ve milletvekili Faruk Özak’ın çevresine, “Siyaseti bırakmadım, siyaseti bıraktığımı kim söylüyor” dediğini öne sürdü.
Haber şu şekilde yer aldı;
 
AKP’de 3 dönem kuralının rafa kalkmasıyla, eski bakan ve milletvekili Faruk Özak’ın geçtiğimiz günlerde bir sohbette, ‘Siyaseti bırakmadım, siyaseti bıraktığımı kim söylüyor’ şeklindeki sözleri AKP kulislerini hareketlendirdi. Özak’ın bu sözlerini yorumlayan bir AKP yöneticisi, “Faruk Özak, birinci sıradan aday gösterilebilir” açıklamasını yaptı.
 
Aynı yöneticinin iddiası bununla sınırlı kalmadı. İkinci sırada eski içişleri bakanı Sebahattin Öztürk ya da Sürleyman Soylu, üçüncü sırada da Şeref Malkoç’un yer alabileceğini ileri sürerek, Dördüncü sırada batı bölgesinden ya mevcut vekillerden biri veya yeni bir isim, beşinci sırada bir kadın ve altıncı sırada da Salih Cora olabilir” dedi.
 
Bu haber bugün Kuzey Ekspresi’n manşetinde kulisleri epey hareketlendirdi. 
AKPli o yöneticinin kim olduğu merak ediliyor.
 
11992404_1023984261029387_414215652_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler