Kuvvetli'den 15 temmuz mesajı

Azmi Kuvvetli 15 Temmuz mesajı yayınladı.

Kuvvetli'den 15 temmuz mesajı

Haber61 - Haber Servisi - İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli 15 temmuz'un yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Kuvvetli Yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Devlet kurumları içinde,devleti yönetenler tarafından verilen tavizlerle yapılanma fırsatı bulan, özellikle de TSK ve Polis teşkilatı içinde balyoz, Ergenekon vb kumpas davalar neticesinde yapılan yeni atamalarla komuta ve idare makamlarına kadar sinsice sizan fetö terör örgütü; 15 Temmuz 2016 tarihinde devletimize, milletimize ve demokrasimize karşı hain bir darbe teşebbüsünde bulunmuş ve bu kalkışma, milletimizin topyekün birlikteliği,dayanışması  kararlılığı ve cesaretiyle bertaraf edilmiştir.

15 temmuz 2016 tarihindeki hain kalkışma;Türk devletinin işgali,Türk milletinin esareti altına alınmasına,demokrasiye ve nihai hedef Türkiye Cumhuriyeti devletinin ortadan kaldırılmasına yönelik alçakça yapılan bu saldırıyı gerçekleştirenleri unutmayacağız. 

15 temmuz 2016'daki hain kalkışmaya karşı vücutlarını siper eden şehitlerimizi,Allahtan rahmed,gazı ve yaralılara sağlık ve şifalar diliyorum.

Bu kalkışmaya cesaret eden hain Feto terör örgütünün bir çok kuruma sızmış kadroları büyük bir titizlikle açığa çıkartılıp,gerekli yargılama ve bertaraf edilme işlemleri yapılmış olmasına rağmen siyaset yapılanması ve unsurları halen açığa çıkarılamamıştır.Bu hain örgütün siyasal yapılanmasının ivedilikle üzerine gidilmesi ve bir an önce deşifre edilmesi gerekmektedir.Fetönün siyası ayağı ortaya çıkarılması için İYİ parti meclis grubu verdiği önergelerle ve bu konudaki açıklamalarla elinden geldiğince bu problemi milletimize anlatmaya devam edecektir.Feto terör örgütünün siyasi kanadı ve bağlantılarının deşifre edilip hakettikleri yargılanmalar ile bertaraf edilmesi demokrasimiz ve devletimizin bekası için elzemdir.

15 Temmuz darbecileri gibi,darbeden bi haber emir komuta zinciri içerisinde "tatbikat var" vb bahanelerle kendilerini olayların içinde bulan masum askerlerimizden boğazları kesilenlerin de failleri bulunup yargı önünde çıkarılması en büyük arzumuzdur.

Biz İyi parti olarak devletimize,milletimize,cumhuriyetimize ve demokrasimize kast eden feto terör örgütü,pkk ve diğer bölücü örgütlere karşı asla geçit vermeyecegimizi ve bu örgütlerin çökertilmesinin Turk milletine karşı asli sorumluluklarımızdan birisi olduğunu,bu konuda üstümüze düşen görevin bilincinde haraketle bu sorumluluğumuzun gereklerini yerine getirmeye devam edecegimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler