Kılıçdaroğlu'ndan kritik soru !

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te kabul edilen Uludere raporunu değerlendirdi. Meclis İnsan Hakları Komisyonu'nda kabul edilen Uludere raporunu değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aylar önce ısrarla sorduğu o soruyu yineledi: ''Ulu

Kılıçdaroğlu'ndan kritik soru !

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te kabul edilen Uludere raporunu değerlendirdi.
 
Meclis İnsan Hakları Komisyonu'nda kabul edilen Uludere raporunu değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aylar önce ısrarla sorduğu o soruyu yineledi:
 
''Uludere'de yaşanan olayların açıklanması gerekiyor. Talimatı kim verdi, bu konu bilinmeli."
 
Kılıçdaroğlu, Yurt gazetesinin kuruluşunun birinci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen tören için geldiği Point Otel Barbaros'ta gazetecilerin, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu'nda kabul edilen Uludere raporuna ilişkin sorusunu yanıtladı.
 
KATLEDİLDİLER
 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
 
''Uludere'de yaşanan olayların açıklanması gerekiyor. Talimatı kim verdi, bu konu bilinmeli. İstihbarat nereden geldi, bu konu bilinmeli. Siz, 21. yüzyılda hem demokrasiden söz edeceksiniz, demokrasiyi ileri demokrasi olarak tanımlayacaksınız, 34 yurttaşınızı katledeceksiniz, kimin öldürdüğü belli olmayacak, kimin talimat verdiği belli olmayacak, kimin istihbarat verdiği belli olmayacak. Bu devlete hukuk devleti denmez, kimse kusura bakmasın.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler