Kılıçdaroğlu, Trabzon'da fındık için yürüyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Fındıkta adalet yürüyüşü' için yarın Trabzon'a geliyor.

Kılıçdaroğlu, Trabzon'da fındık için yürüyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın Trabzon’da olacağını duyurdu.  

CHP’nin öncülüğünde yapılan ‘Fındıkta Adalet Yürüyüşü ve Mitingi’ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın katılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın 12:45’de Trabzon Havalimanı’nda olacağını belirten CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “Genel Başkanımız hava alanında karşılanacak ve 'Fındıkta Adalet Yürüyüşü ve Mitingi’nin son etabına katılacak. Ardından Genel Başkanımız Giresun Atatürk Alanı’nda fındık mitingini gerçekleştirecektir ve akşam Trabzon Havalimanı’ndan Ankara’ya hareket edecektir. Karadeniz’in insanın geçim kaynağı olan fındık için yapılan bu mitinge partili, partisiz tüm halkımızı davet ediyorum, gelin fındığımıza sahip çıkalım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler