Kılıçdaroğlu: Eşlerinizi sakın göndermeyin !

Samsun'un Bafra ilçesinde kadınlara uyarılarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hanımlar, 1 Kasım'da erkekler "kahvede arkadaşlar okey için bekliyor" diyebilirler. Sakın bırakmayın, kolundan tutun sandığa götürün" dedi.Seçim çalışmaları nede

Kılıçdaroğlu: Eşlerinizi sakın göndermeyin !

Samsun'un Bafra ilçesinde kadınlara uyarılarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hanımlar, 1 Kasım'da erkekler "kahvede arkadaşlar okey için bekliyor" diyebilirler. Sakın bırakmayın, kolundan tutun sandığa götürün" dedi.

Seçim çalışmaları nedeniyle Samsun'un Çarşamba, Tekkeköy, İlkadım, Atakum ilçelerini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Bafra ilçesine geçti. Burada halka hitap eden Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin dünya ekonomisinin en iyi 20 ekonomisi arasında olduğunu belirterek, "Sizden vergi olarak topladığımız her kuruşun hesabını size vereceğiz. Kredi kartlarının ve tüketici kredi faizlerinin en az yüzde 80'ini sileceğiz" dedi.

Bayanlara da seslenen Kılıçdaroğlu, "Hanımlar, 1 Kasım'da erkekler "kahvede arkadaşlar okey için bekliyor" diyebilirler. Sakın bırakmayın, kolundan tutun sandığa götürün. Oyunu kullansın, ondan sonra kahveye gitsin. Tamam mı? Anlaştık değil mi? Size güveniyoruz. İnanın ne söylüyorsam inanarak söylüyorum. Ne söylüyorsam içimden geldiği gibi söylüyorum. Ben bu ülkeye hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

Samsun'da diğer ilçelerde yaptığı konuşmanın bir benzerini Bafra'da yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Bafralılar'dan sandığa gitme sözü aldı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Havza ilçesine gitti. Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı Beşyol mevkisinde 2 saat önceden bomba arama köpeği Hektor ile arama yapıldı. Alana vatandaşlar tek tek aranarak alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset