İzmir'de Ak Parti'ye Trabzonlu Başkan! Aydın Şengül kimdir?

İzmir Ak Parti İl Başkanlığı'na Trabzonlu Aydın Şengül atandı. Bu gelişmenin ardından Aydın Şengül kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte Şengül hakkında detaylar

İzmir'de Ak Parti'ye Trabzonlu Başkan! Aydın Şengül kimdir?

Haber61 Haber Servisi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na  Trabzonlu Aydın Şengül atandı. İl Başkanlığı görevindeki Bülent Delican'ın görevden alınmasının üzerine AK Parti'nin eski İzmir Milletvekili olan Aydın Şengül yeni İl Başkanı oldu.

AYDIN ŞENGÜL KİMDİR?
İzmir'de Ak Parti'ye Trabzonlu Başkan! Aydın Şengül kimdir?
15 Ekim 1968'de Trabzon'un arsin ilçesinde dünyaya gelmiştir. Babasının adı Hasan, annesinin adı Güller'dir.İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Planlama Bölümünü bitirdi. 1994 yılından itibaren Özde Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nde iş hayatını sürdürdü. İzmir'de ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde şehir planlama çalışmalarında bulundu. İzmir Ticaret Odası Üyesi oldu.

Daha önce de İzmir'de 2007-2009 yılları arasında AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Aydın Şengül, 2011 yılında ise milletvekili oldu. Cumhurbaşkanı Reyep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından yeniden bu göreve getirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler