İyi Parti Ortahisar'da kongre heyecanı: Yeni Başkan belli oldu

İyi Parti Ortahisar İlçe kongresi yapıldı.

İyi Parti Ortahisar'da kongre heyecanı: Yeni Başkan belli oldu

Haber – Haber Servisi – İyi Parti’de kongre takviminin öne alınması ile Ortahisar İlçe Kongresi bugün parti binasında gerçekleştirildi.


Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Köz’ün aday olmayacağını açıklaması sonrasında tek liste ile yapılan kongrede Duygu Keleş Aydın listesi ile seçime gidildi. Kongre yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken Duygu Keleş Aydın’ın listesinde önemli isimler yer aldı. Yapılan seçim sonucunda oy kullanma hakkı bulunan 100 üyeden 88'i oy kullandı. Bu 88'in oyun 86'sını alan Duygu Keleş Aydın İyi Parti Ortahisar ilçe başkanı oldu. 

Başkan Duygu Keleş Aydın yaptığı açıklamada “Öncelikle bizi bu göreve layık gören ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız sayın meral Akşener Hamınefendiye, Teşkilat İşlerinden Sorumlu genel Başkan yardımcımız Sayın Koray Aydın Beyefendiye, Kurucular Kurulu Üyelerimiz sayın Şükrü Kuleyin Beyefendiye ve Ali Sağır Beyefendiye, Kurucu Başkanlarımıza ve bu süreçte büyük fedakarlık örneği gösteren Sayın Derviş Köz Beyefendiye ve tüm partili dostlarımıza teşekkürlerimiz, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yeryüzünde her şey iyi ve kötü arasındaki mücadeleden ibarettir. İnsana Düşen Bu ikisi arasında safını seçmektir. Bu mücadelede bizlerde tarafız ve iyilerin safındayız. Bu zorlu yolda, iyilik ona sadık kalmayı göze alanlar için gerçek bir savaştır. İyilerin yanında saf tutmak, kahramancadır ve iyiyi seçenler korkusuz olmak zorundadır.  Bizler her dönemde varolması gereken insanlık ülküsüne ve doğruluk ilkesinde inanıyoruz. Amacımız ve hizmetimiz, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde, ülkemizin yükselmesine katkı sağlamaktır. Bu uğurda, bizler üzerimize düşen sorumlulukların bilincindeyiz ve taşımaya hazırız. Bu ülke bizim. Gelin bu ülkeyi herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir yer haline getirelim ve bunun için el ele mücadele edelim. Bu samimi emeklerin ve mücadelemizin karşılığını alacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizi onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyor, sevgi ve saygı ile sizleri selamlıyorum” dedi.

İşte Duygu Keleş Aydın’ın listesi;

İyi Parti’de kongre heyecanı

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka kongre ile ilgili olarak Haber61’e yaptığı açıklamada Kuva-i Milliye ruhu ile yola çıktıklarını belirterek, “Bir önceki ilçe başkanı arkadaşımız göreve talip olmadılar. Yeni, çok değerli, bayan arkadaşımız Trabzon’un Türkiye’nin, partimizin vizyonu için çok değerli bir arkadaşımız, bizimde yakından tanıdığımız, hakikaten liyakat sahibi bir arkadaşımız bu göreve talip oldu.  Görüyorsunuz salona sığmadık. Çok güzel bir seçim atmosferi işle çok iyi ilişkiler içerisinde birbirini sevecen, muhabbetle bir seçim yaşadık. Çok güzel inşallah daha büyük salonlarda yapacağız. Genel seçimlere katılma yetisine sahibiz ama hiç bir tartışma bırakmadan seçimlere gitmek istiyoruz. Genel kurulları yaparak buna gitmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın, halkımızın teveccühü bu noktada çok güzel. Arkadaşımız Duygu Hanım, kendisinin babasın da zaten Anavatan’da ilçe başkanlığı yapmış çok değerli bir abimiz. Aileden gelen bir siyaset ruhu da var. Biz bunu bilerek planlayarak bu arkadaşımız teklifimizi sunduk. O da kabul etti. Teşekkür ediyoruz. Yarın diğer ilçe genel kurullarımızın yapacağız.  Onlarda inşallah böyle güzel bir atmosferde geçecektir. Ben gelen kurulumuzun şehrimize ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah bu yolda bizleri ve arkadaşımızı mahçup etmesin. Her türlü yanındayız. Ne kadar sürede bu işi başardığını biz gördük. Yeteneğine liyakatine sonsuz derecede güvenimiz tam. Ben kendisine teşekkür ederim. Halkımıza, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Bize yakışır bir toplantı oldu. Allah bizleri utandırmasın. İktidara yürüyeceğimiz bu yolda elimizden tutsun. Bu milletin hakikaten kalbine, gönlüne bizi doksun. Biz milletimizin kalbine dualarına girmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta sahaya ineceğiz zaten. Şehrimizin sorunları çok fazla. Ülkemizin sorunları çok fazla yeniden bir restorasyona ihtiyacımız var. Yeniden kardeşliğe birliğe ihtiyacımız var. Yeniden et ve tırnak olmaya ihtiyacımız var. Yeniden komşunun koşuya, kardeşin kardeşe, akrabanın akraba ile el ele tutuşacağız bri ülke yaratmak istiyoruz. Cumhuriyet değerlerimize entelektüel birikimimize, insanımızı merkeze alan bir anlayışa ihtiyacımız var. Sen ben değil cinsiyet ayırımı yapmada insanı merkeze koyan, ötekileştirmeden, din dil, ırk mezhep ayırımı yapmadan, bütün milletimizi kucaklamak istiyoruz. Toparlayıcı bir dil kullanıyoruz. Bu milletin bu ülkenin toparlanmaya ihtiyacı var. Yeniden şaha kalkmak adına birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bizim partimizi kadınlar hareketi diyoruz. Bizim partimizin hedefleri Kuva-i Milliye ruhu ile yola çıktığımız söylüyoruz. İnşallah Allah bizi utandırmaz” dedi.

İyi Parti’de kongre heyecanı

İyi Parti’de kongre heyecanı

İyi Parti’de kongre heyecanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset