İstanbul'a ilk aday Trabzonlu vekil

Belediye başkan adayı olduğunu açıkladı, “Seçimi kazanacağım” diye iddialı konuştu

İstanbul'a ilk aday Trabzonlu vekil

TBMM Başkanvekili, CHP İstanbul Milletvekili Trabzonlu Akif Hamzaçebi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu ilk kez açıkladı.



"ÖZLEDİĞİMİZ İSTANBUL İÇİN"

CHP’nin önemli ismi, Trabzon eski milletvekili, TBMM başkan vekili, İstanbul milletvekili Akif Hamzaçebi, yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştüğünü belirten Hamzaçebi, “Yalnız Türkiye’nin değil dünyanın incisi olan İstanbul, özlediğimiz İstanbul’dan uzaklaşmış. İstanbul’u gerçek İstanbul yapmak için büyükşehir belediye başkanlığına adayım” dedi.

"HALK CEVABI VERECEKTİR!"

Akif Hamzaçebi, AKP’nin Türkiye’yi kötü yönettiğini, eğitim sisteminin yaz- boz tahtasına döndüğünü, üretimin durduğunu, iç ve dış politikanın iflas ettiğini ileri sürdü ve “Ben inanıyorum ki, Türk halkı yerel ve başkanlık seçiminde bu iktidara gereken cevabı verecektir” dedi. Hamzaçebi, “İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlıkları, başkanlık seçimi kadar önemli” diye konuştu.

"TEMİZ BİR ELE İHTİYAÇ VAR"

Parti grubunda olduğu gibi İstanbul il örgütünde de kendisine itiraz edilmeyeceğini söyleyen Hamzaçebi, “Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yalnız partimin değil İstanbul’da yaşayan herkesin oylarına talibim. İstanbul’un yaşanabilir bir kent olması için öncelikli olarak bir temiz ele ihtiyaç var. İstanbul’da referandumda hayır blokunun aldığı yüzde 52’lik oyu yüzde 62 yapacağım. Bu kadar iddialıyım” dedi.

Kuzey Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler