Irak’ta çalışan 18 Türk kaçırıldı !

Irak'ta bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk, askeri üniforma giymiş silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.Başkent Bağdat'taki bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk, askeri üniforma giymiş silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Nurol İnşaat bünyesinde ça

Irak’ta çalışan 18 Türk kaçırıldı !

Irak'ta bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk, askeri üniforma giymiş silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.

Başkent Bağdat'taki bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk, askeri üniforma giymiş silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Nurol İnşaat bünyesinde çalıştıkları açıklanan 18 kişiyi kimlerin kaçırdığı ve ne istedikleri ise henüz bilinmiyor.

BASKIN YAPILMIŞ

Nurol Holding'den Bağdat'ta 18 personelin kaçırılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Bağdat'ın Sadr Bölgesi'nde Şirketimiz tarafından inşa edilmekte olan stadyum inşaatı şantiyesi, 1 Eylül'ü 2 Eylül'e bağlayan gece saat 03.00 sularında kimliği bilinmeyen bir grup tarafından basılmış ve 18 Türk personel zorla götürülmüştür. Konu, Dışişleri Bakanlığı ve Mahalli Emniyet Güçlerine intikal ettirilmiştir" denildi.

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA

Olayla ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş ise, "Türk müteahhitlik firmasında çalışan 18 vatandaşımız kaçırılmıştır. Irak makamlarıyla sıcak temaslar devam ediyor. Onlar da olayın nasıl olduğunu ve kimler tarafından yapıldığını şu an itibarıyla bilmiyorlar. Umarım bu olay iyi şekilde nihayetlendirilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler