İmamoğlu Ordu'da VİP'e alınmadı!

İmamoğlu; "Vali devlet adamı değilmiş. Sadece Ordu'da koltuk işgal eden birisiymiş. "

İmamoğlu Ordu'da VİP'e alınmadı!

Bayram dolayısıyla Karadeniz'e çıkarma yapan ve Trabzon'da rekor düzeyinde bir kalabalıkla miting gerçekleştiren Ekrem İmamoğlu,Ordu'da havalimanının VIP bölümüne alınmadı. 

Ramazan Bayramı dolayısıyla Karadeniz turuna çıkan ve Trabzon'da rekor düzeyde kalabalık bir miting gerçekleştiren Millet İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, daha sonra Giresun ve Ordu'ya geçmiş, İstanbul'da tatile gelen vatandaşlara, 23 Haziran'da mutlaka sandık başına gitmeleri çağrısında bulunmuştu. 

Ekrem İmamoğlu'nun Ordu ziyaretinde ise havalimanında VIP skandalı yaşandı. Yanında CHP milletvekili olmasına rağmen Ordu Valisi'nin talimatıyla VIP bölümüne alınmayan İmamoğlu, konu ile ilgili FOX TV muhabirine şunları söyledi; "Milletvekilimizle beraber uçağa binecektik. Milletvekilimizle de olsa uçağa binemeyeceğimize dair Vali bey VIP'e talimat vermiş. Biz gider öbür kapıdan da gireriz, önemli değil. Dolayısıyla Vali bey devlet adamlığını yapamadı. Miting konusunda da, buluşmamızda, il başkanımızın verdiği bilgiye göre konuşmamız için 'erken kessinler, yoksa müdahale ederiz' demiş. Vali devlet adamı değilmiş. Sadece Ordu'da koltuk işgal eden birisiymiş. Üzüldük. Yapacak bir şey yok. Biz gider her kapıdan gireriz."

Yeniçağ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler