İmamoğlu'nu kızdıran video: Allah'a havale ediyorum

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu sözlerinin montajlanarak algı yaratılmasına tepki gösterdi

İmamoğlu'nu kızdıran video: Allah'a havale ediyorum

Ekrem İmamoğlu, dün katıldığı televizyon programında yaptığı konuşmasının montajlanarak paylaşılmasına çok kızdı. Konuşmanın tamamını hesabından paylaşan İmamoğlu ''iftiracıları Allah'a havale ediyorum'' dedi.

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen, ancak daha sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, dün Habertürk TV'de gazeteciler Didem Arslan Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy, Nagehan Alçı ve Deniz Zeyrek'in sorularını yanıtladı.

Söz konusu programla ilgili olarak sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı, görüntüler paylaşıldı. Bazı görüntülerin montajlanarak servis edilmesi dikkati çekti.

Konuya dair İmamoğlu, bugün kişisel Twitter hesabında videonun montajlanan halini ve orjinalini paylaşarak açıklama yaptı.

"Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar" diyen İmamoğlu, "Montajlanan konuşmamın tamamını yayınlıyorum. İftiracıları da vicdanlara ve Allah’a havale ediyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset