HDP'li isimden Eren sözleri!

Teröristleri değil güvenlik güçlerini kınadı

HDP'li isimden Eren sözleri!
HDP İzmir'de başlattığı 'Adalet ve Vicdan Nöbeti' öncesi Alsancak'ta parti grup toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Trabzon'da şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'le ilgili konuştu. Teröristleri kınayamayan Baydemir, dolaylı yoldan güvenlik güçlerini kınadı.

Eren Bülbül'ün Trabzon'da şehit olmasına değinen Baydemir, "Eren'in, Erenler'in toprağa düşmemesi için vicdan ve adalete sarılmak dışında başka çıkış yolu yoktur. Bir kez daha İzmir'den vicdanımızın sesinden 80 milyonun vicdanına sesleniyorum; Eren'i toprağa düşürenler sizler mesulsünüz. Eren'i vuran kurşunu kabul etmiyoruz. Eren'i operasyon bölgesine götürenleri kınıyor ve kabul edilemez diyoruz. Hepimizin ortak noktası Erenlerin, Ceylanların, Miray bebelerin, Uğurların, Veysellerin toprağa düşmemesidir" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler