Hasan Saka'dan Çanakkale Zaferi mesajı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, Çanakkale savaşının 103. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Hasan Saka'dan Çanakkale Zaferi mesajı
Çanakkale Savaşı'nın 103. yıldönümü Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle anılmaya devam ediyor. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka yazılı açıklama yaparak, Türkiye'nin kaderini tayin eden zaferin bir mücadele destanı olduğunu belirtti. 

Saka yazılı açıklamasında şöyle devam etti: "103 yıl önce bugün, "Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” diyen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan Vatan sevdası ve mücadele ruhu alevlenerek yüreğimizde devam etmektedir. Hürriyet ve istiklal uğruna sergilenen ulvi ruh örnekleri, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur.

Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. 

Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimizin gururu olan Çanakkale Zaferimizin 103. yıl dönümünü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset