Haber61.net siyasi ajandası

CANALİOĞLU BÜYÜKŞEHİR’E ÖZCAN ORTAHİSAR’ACHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun Trabzon Büyükşehir adaylığı sonrası gözler CHP’nin Ortahisar adayı kim olacak sorusuna çevrildi.Mehmet Ongan ve Nazım Özcan öne çıkan iki isimdi.Bu iki isim arasında i

Haber61.net siyasi ajandası

CANALİOĞLU BÜYÜKŞEHİR’E ÖZCAN ORTAHİSAR’A

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun Trabzon Büyükşehir adaylığı sonrası gözler CHP’nin Ortahisar adayı kim olacak sorusuna çevrildi.Mehmet Ongan ve Nazım Özcan öne çıkan iki isimdi.Bu iki isim arasında ibre şu aşamada Nazım Özcan’dan yana. Canalioğlu’da Nazım Özcan’ı destekleyecek. Nazım Özcan Volkan Canalioğlu’nun büyükşehir adayı olmasını “Trabzon’un yiğit-mert ve ülkesini seven insanları AK Partiye sandıkta hesabı soracak. Trabzon halkı gereken cevabı vermek için sabırsızlanıyor.Bu şehir Volkan abisine sahip çıkacak ve onu büyükşehir belediye başkanı yapacak” şeklinde konuştu.

 

“AHMET KAYA’NIN ŞANSI YOK MU?” 2. SAYFADA

 

AHMET KAYA’NIN ŞANSI YOK MU?

Ortahisar’a CHP üç aday-adayı çıkarmıştı.Peki bu adaylar dışında CHP’nin bir arayışı var mı?CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya şimdilik beklemede.Volkan Canalioğlu ile yıldızları çok barışmadı Kaya’nın.Fakat Canalioğlu’nun Trabzon’a gelişindeki coşkulu karşılamada o da yerini aldı ve her ikili çok samimi görüntü verdi. Volkan Canalioğlu ve Ahmet Kaya arasında buzlar erimiş gözüküyor. Ahmet Kaya Ortahisar belediye başkanlığı adaylığı noktasında sürekli ismi kulislerdeydi. Canalioğlu’nun adaylığı sonrası takınacağı tavır çok önemli. Ahmet Kaya’ya gel yanıma derse işin rengi değişir.

 

“OSMAN ABANOZ’UN HIZINA KAVUŞMAK” 3. SAYFADA

 

OSMAN ABANOZ’UN HIZINA KAVUŞMAK

MHP Ortahisar Belediye Başkanı Osman Abanoz’un hızına kavuşmak neredeyse imkansız.Partililer bile bu tempoya ayak uyduramıyor.Abanoz bir günde şehri baştan-aşağı gezecek kadar heyecan-tempo ve kararlığa sahip. Dün Erdoğdu Mahallesinde 24 Kasım’da hayata gözlerini yuman eski sendikacı Ahmet Gerçek’in mevlidinde karşılaştık.Abanoz seçim startını erken verdi.Ortahisar Başkanı Mehmet Yılmaz’da onu bir-an olsun yalnız bırakmıyor.Yılmaz,Abanoz için övgü dolu sözlerle bahsetti.

 

 “İLÇE BAŞKANLARI FADİME HALA MI?” 4. SAYFADA

 

İLÇE BAŞKANLARI FADİME HALA MI?

Bu söz bir ilçemizde belediye başkan aday-adayı olan bir kişiye ait.İsmi çok önemli değil ama anlatıları altına bizimde imzamızı atacak kadar önemli.İlçelerde belediye başkan aday-adaylığı için başvuru yapanlar maddi-manevi emek harcayarak çalışma yapıyorlar.Partileri gel aday-adayı ol boyunu görelim demişler onlarda gitmiş aday olmuşlar.Fakat adaylıktan sonraki süreç tam bir muamma.Aday-adaylarını şu an çok ciddiye anal yok.Hep başka bir arayış söz konusu.İlçe başkanları da bu duruma adeta çanak tutuyor,aday-adaylarının yanında olmuyorlar.Genel Merkez ne ders o olur diyerek risk almak istemeyen ilçe başkanları “Fadime hala” rolüne bürünmüş oluyorlar.

 

“MAÇKA’DA HAYATİ YAVUZ SESLERİ” 5. SAYFADA

 

MAÇKA’DA HAYATİ YAVUZ SESLERİ

AK Parti Maçka Belediye başkan aday adayı Hayati Yavuz önceki gün Ankara’da Genel Merkez’de yaptığı görüşmelerden bir hayli memnun döndü.Maçka’ya döner dönmez yeniden kolları sıvayan Yavuz, “Kısa bir süre iş yoğunluğu nedeniyle ara verdiğimiz siyasete dönüşümüzde gördük ki Maçka halkı hakikaten hem hizmete hem de AK belediyeciliğe susamış. Biz de geçmişteki siyasi tecrübelerimizden ve partimize verdiğimiz hizmetlerden yola çıkarak bu hizmetleri bu kez Maçka halkımızla buluşturmanın çabası içine girdik. Özellikle kırsaldaki vatandaşımızın partimize ve bize gösterdiği teveccüh bizi oldukça memnun ediyor”  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler