Günnar'dan Polis Teşkilatına... !

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, en küçük rütbelisinden müdürüne kadar her düzeydeki emniyet görevlisinin, huzur ve güvenliği sağlamak için cansiperane çalıştığını söyledi.AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Türk Polis Teşkilatı'nı

Günnar'dan Polis Teşkilatına... !

 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, en küçük rütbelisinden müdürüne kadar her düzeydeki emniyet görevlisinin, huzur ve güvenliği sağlamak için cansiperane çalıştığını söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Günnar,10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın, birikim ve tecrübesiyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek, üstlendiği zor görevi her türlü güç şartta özveriyle ve başarıyla sürdürdüğünü belirterek şunları söyledi: “ En küçük rütbelisinden müdürüne kadar her düzeydeki emniyet görevlisi, huzur ve güvenliği sağlamak için cansiperane çalışmaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe saymıştır.

Suç ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen, yasalara saygılı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayışla çalışan polis, üstün gayretiyle milletimizin takdirini kazanmıştır. Ülkemizin huzuru ve güvenliği, dirliği, birlik ve beraberliği, bugünü ve yarınları güvenlik güçlerimize emanettir.

Kurulduğu yılından bugüne kadar görevi başında şehit düşen ve vefat eden tüm polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevi başında mesai kavramı gözetmeden çalışan, polis teşkilatımızın değerli mensuplarının yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset