Günnar Trabzon'da Evet oyu istedi

Günnar, “Siyasi istikrarın devam etmesi için vatandaşlardan 16 Nisan’da evet oyu vermelerini istedi

Günnar Trabzon'da Evet oyu istedi
İstikrar için ‘Evet’ istedi AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, referandum çalışmalarını Ortahisar’da sürdürdü. Günnar, “Siyasi istikrarın devam etmesi için vatandaşlardan 16 Nisan’da evet oyu vermelerini istedi
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi referandumu öncesinde çalışmalarını Ortahisar ilçesinde sürdürdü. İlçenin en büyük mahallerinden olan Çukurçayır mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, referandumda destek istedi.
 
Günnar, mahallede bulunan esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek hem hal hatır sordu, hem de cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandıran Günnar, ülkede istikrarın devamı için cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin mutlaka gelmesi gerektiğini söyledi.

Günnar, ülkenin 15 yıldır istikrarla yönetildiğini ifade ederek, “Ülkemizde son 15 yılda yapılan yatırımları anlatsak zamanımız yetmez. Bu aziz milletimiz 15 yıldır istikrar için tek başına iktidar istemiştir. Geçmiş dönemleri yaşı 40’ın üzerinde olanlar çok iyi bilir. Koalisyonlarla ülkemiz çok çekti ve her yıl bir önceki yıla göre geri gitti. Halkımız bir önceki yıla göre fakirleşti.
 
 Çünkü ülkede istikrar yoktu. İstikrarın devam etmesi için koalisyon olmaması gerekiyor. Koalisyonun ülkemizde olmamasın tek yolu da başkanlık sistemidir. Halkımızdan kendi gelecekleri, çoluk-çocuklarının geleceği için bu referandumda ‘Evet’ demelerini istiyorum” dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset