Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Bitlis'te

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile birlikte Bitlis'e geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Bitlis'te
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, beraberinde eşi Eda Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile birlikte Bitlis'e geldi.

Bakan Kılıç, Bitlis'te, terör örgütüne yönelik operasyonda yaralanan askeri tedavi gördüğü Tatvan Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Bitlis Valisi Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç, hastanede ziyaret ettiği askerin sağlık durumunun ise iyi olduğunu söyledi. 

Terör örgütüne karşı kararlı bir mücadele verdiklerini anlatan Bakan Kılıç, "Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetleri,  emniyet güçlerimiz, polis ve asker kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Rabbim onları muhafaza etsin. Yaralananlara acil şifa, şehitlerimize rahmet diliyorum. Rabbim bizi onların şefaatine nail eylesin. Ama bu ülkenin bu milletin, bu vatanın, bu bayrağın uğruna hepimiz 24 saat hiçbir şekilde gözümüzü kırpmadan mücadele edeceğiz. Bu uğurda her türlü kişisel anlamdaki fedakarlığı ve gerekiyorsa bununla ilgili bir bedel ödemeye ve yapmaya hazırız. Çünkü bu millet buna layık. Bu vatan ve bu bayrak bizim. Bu ezanlar bizim ve ilelebet biz buradayız" dedi.

'DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI DURUŞU UNUTMAYACAĞIZ'

Bitlis'te yoğun bir yatırım çalışmasının devam ettiğini anlatan Bakan Kılıç, kentte yurt kapasitesinin 3 bine yaklaştığını ve yeni yurt binalarının da yapılacağını söyledi. 

Bakan Kılıç, FETÖ'nün başını çektiği hain darbe girişiminin artık seneyi devriyesinin de yaklaştığını belirterek, "Bu hain darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve duruşun gelecek yürüyüşümüzde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ilerlerken ne kadar önemli olduğunu bir kere daha gördük, hatırladık. Hiç unutmayacağız. Yolumuza koşarak devam edeceğiz. Ama bize yaşatılmak istenen ihanet ve hainliği de hiçbir zaman unutmayacağız. Bu anlamda bugünkü ziyaretimizle Bitlis'te farklı ve yeni hamlelerle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

'YATIRIMLARA DESTEK OLACAĞIZ'

Belediyenin bugüne kadar hizmet noktasında yapması gerekenler konusunda eksik kaldığını ifade eden Bakan Kılıç, "Gönderilen kaynakları vatana, millete ve şehre aktarma konusunda eksikliklerini buraya gelince görüyoruz. Bunun için belediye başkanlığına yıllarını vermiş Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ile Bitlis'teki yatırımlara destek olacacağız. Bu anlamda inanıyoruz ve biliyoruz ki milletimiz her zaman kendisinin yanında olanı ve hizmet edene destek olmuştur. Bu böyle olmaya devam edecektir. Bu vatan ve millet sevgisiyle geleceğe yürüyeceğiz. Gençlerimize çok farklı projelerle farklı ufukları açacağız. Gençlik merkezlerimizle, gençlik çalışmalarımızla, projelerimizle bunların imkanını vereceğiz. Yaz mevsiminin başlamasından dolayı gençlik kamplarımız başladı. Bu kamplarda gençlerimiz kaynaşacak. İnşallah en güzel şekilde ülkemizin geleceğine katkı sağlayarak geleceğe yürüyeceğiz" 

Bakan Kılıç, daha sonra Ulu Cami'ye geçerek öğle namazı kıldıktan sonra esnafı ziyaret etti.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler