Genç: "Sanayi Cumhurbaşkanı'mızın yakın takibinde"

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sanayi sitesi esnafı ile buluştu.

Genç: "Sanayi Cumhurbaşkanı'mızın yakın takibinde"

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Değirmendere Mahallesi'nde sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Değirmendere'den sanayi sitelerinin taşınmasıyla ilgili esnafla istişarelerde bulunan Başkan Genç, "Değirmendere, Havalimanından sonra şehrimizin girişinde yer alan çok önemli bir merkez. Buranın Trabzon'un hak ettiği modern kimliğini ön plana çıkaracak bir görünüme kavuşmasını çok arzu ediyorum. Sosyal donatı alanları, ulaşım tesisleri ve yeşil alanlarıyla Trabzon'un en canlı noktası olmaya aday olacak şekilde çok güzel bir projeyi yeni dönemde hayata geçirmek için gayret edeceğiz." diye konuştu.

YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞACAK
Değirmendere'nin kentsel dönüşüm projelerinin tamamlanmasıyla birlikte yeni bir yaşam alanı haline geleceğini belirten Başkan Genç, "Değirmendere mahallemiz Ortahisar'ımızın en düz, yerleşime ve şehirleşmeye en uygun alanlarından bir tanesi... Görsel açıdan Değirmendere'nin iyi bir görünüme kavuşması çok önemli... Cumhurbaşkanımızın Trabzon ziyaretlerinde bana en çok sorduğu soru, "Çimento fabrikası neden hâlâ taşınmadı?" oluyor. Yani, sayın Cumhurbaşkanımızın bile onca yoğunluğuna, işine rağmen yerel ölçekte burayla yakından ilgilendiğini görüyoruz. İnşallah, çimento fabrikasının ve sanayi sitelerinin taşınmasıyla birlikte Büyükşehir belediyemizin bu alanla ilgili güzel projeleri olacak. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak bu konuda destek vereceğiz. Tabi ki, sizlerin, esnafımızın da burada mağdur olmaması çok önemli bir nokta... Bu konuda hep birlikte istişare ederek, sanayi sitelerimizi en uygun alana taşıyacağız. Ve Değirmendere, şehir içi raylı sistem, Erzincan-Trabzon demiryolu ile limanın kesiştiği yeni bir ulaşım destinasyon alanı olacak. Şehrimizin girişi olması hasebiyle Değirmendere'nin modern ve güzel bir görünüme kavuşmasını oldukça arzu ediyorum. Bir yandan da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi bütün hızıyla ilerlerken; Değirmendere mahallemizi de buna entegre hale getireceğiz. Ve ilerleyen yıllarda burası yeni bir yaşam alanı haline gelecek. " diye konuştu.

Genç:

Genç:

Genç:

Genç:

Genç:

Genç:

Genç:

Genç:

Genç:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset