Fatih Erbakan Trabzon'da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Trabzon'a geldi.

Fatih Erbakan Trabzon'da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Trabzon'a geldi.

“Erbakan Demek Bereket Demek” sloganıyla düzenlenen Necmettin Erbakan’ı anma programına katıldı.

Anma Programına Fatih Erbakan’ın yanı sıra, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Genel Başkan Yardımcısı Şeref Menteşe, Mahmut Altunsoy, MKYK üyeleri Mustafa Barutçu, Sadık Çat, Abdurrahman Akyüz, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Ziya Akıntürk, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Durmuş, Gümüşhane, Erzurum, Artvin ve Samsun İl Başkanları, Trabzon İl Protokolünden isimler ve Yeniden Refah Partisi Yöneticileri ile partililer katıldı. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bugün Trabzon’a ulaşmamız son derece meşakkatli oldu. Yeniden Refah Partimizin Trabzon’da ki bu programı çok büyük öneme sahiptir. Bu programın duyurulduğu, davetinin verildiği Trabzonlularla buluşmak son derece önemlidir. Trabzon, Erbakan hocamızın şehri olduğu için Trabzon'a her ne şart altında olursa olsun, koşarak gelmek bizler için son derece önemlidir.  Bu sebeple çeşitli zorluklara rağmen koştuk geldik. Erbakan hocamızın şehri olan Trabzon’da siz kıymetli Trabzonlularla bu akşam buluştuk. Erbakan hocamız her ne kadar Sinop’ta doğmuş olsa da İlkokul öğrenimini Trabzon’da tamamladı. Burada yaşadığı ev ve okulu halen duruyor. Trabzon’u Erbakan hocamız çok seviyordu. Kendisini pek çok ortamda Trabzonlu olarak ifade ediyordu. Trabzonluları hemşerilerini sizleri de gerçekten samimi olarak çok seviyordu. Erbakan hocamızın 40 sene evvel yaşadığı bir olay aklımıza geldi. 40 sene önce bir köye gidip davasını anlatacak. Köyün yolu hem virajlı hem dağlık, bir miktar heyelan olmuş, birde üstüne sağanak yağmur yağmuş balçığa dönüşmüş. Erbakan hocamızın içinde bulunduğu araç ve onlara eşlik eden araç patinaj yapıyor. Saplanıyor. 1 saat 2 saat geçtikten sonra Erbakan hocamızın ekibindekiler “Zaten bu şehirde yaşlılar var” diyor. Erbakan hocamız ise “Bir kere çıktığımız yoldan yarı yolda dönmeye alışırsak bir daha her seferinde yarı yoldan döneriz” diyor. Ne olursa olsun buraya gitmeye niyet ettik buraya gideceğiz diyor ve en sonunda da gidiyor.  Bizim yıllar önce Erbakan hocamızı anma programında sloganımız neydi. Vazgeçmeyen lider. Bu akşam anmakta olduğumuz Erbakan hocamız böyle dava adamıydı” dedi.  

Fatih Erbakan, “Bugüne kadar Erbakan hocamızı aldanmayan, aldatmayan Erbakan başlığı ile andık.Erbakan hocamızı konuştuğunu yapan lider olarak andık. Sadece konuşan değil, o konuştuklarını karşılığında bedel ödemek zorunda kalsa dahi birer birer uygulayan hayata geçiren lider olarak andık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset