Erhan Usta'dan engelli basktebol takımına ziyaret

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsun'da bedensel engelliler basketbol müsabakasını izledi.

Erhan Usta'dan engelli basktebol takımına ziyaret

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleşen bedensel engelliler basketbol müsabakasına katıldı.


Bir dizi ziyaret kapsamında MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ile ilçe yöneticilerinin katılımıyla bir araya gelen Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile Aydın Bedensel Engelliler Spor Kulübü arasında gerçekleşen basketbol müsabakasına katıldı.

Maç öncesi Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar ve Engelliler Dernek başkanı Kerim Deniz ile görüşen Usta, bedensel engellilerin sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı Kerim Deniz, Çarşamba ilçesindeki engellilerin topluma kazandırılması, normal bireyler gibi hayatlarını idame ettirebilmeleri için bir amaçları olması gerektiğini belirterek bu konuda siyasilerden destek istedi.

HAYATIN İÇİNDE OLABİLMEK ÖNEMLİ

MHP'li Usta "Engelliler için esas olan sosyal hayatın içerisinde olabilmektir. Evinde pencereden bakan engelli bireyler spor sayesinde harekete geçiyor, hayatlarında göremeyecekleri yerleri bu sayede görüyorlar. Türkiye'nin her yerine müsabakaya gidiyorlar, ancak ulaşımı minibüs ile sağladıklarını ifade ettiler, bu bir sosyal sorumluluk işidir, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her türlü desteği vermeye hazırız, aynı desteği iş adamlarımızdan da bekliyorlar ve bizde bkliyoruz. Engellilerimizin sosyal hayat içerisinde bir amaç ve bir misyona sahip olmaları için spor en büyük faktördür." dedi.

Erhan Usta'dan engelli takımına ziyaret

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset