Erdoğan'dan Fox TV muhabirine tepki!

ABD ziyareti öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Arifiye'deki tank palet fabrikasının gizli kararnameyle satıldığı iddiasını soran FOX TV muhabirini eleştirdi. Erdoğan, "Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın bir defa dürüst olun." dedi.

Erdoğan'dan Fox TV muhabirine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'a hareketi öncesi gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Arifiye'deki tank palet fabrikasının gizli kararnameyle satıldığı iddiasını soran FOX TV muhabirini Kılıçdaroğlu'nun yalanlarına sarılmakla eleştirdi.

İşte Erdoğan'ın o açıklaması:

"BUNU İSPAT ETMELİ"

"Fox TV'yi bir yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun. Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine kuran bir siyasidir. Türkiye Cumhurbaşkanı buranın satılma gibi bir durumu olmadığını söylüyor. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mı satılmamış mı bunu ispat etmeli. Burası kira ile bu gruba verilmiştir. 25 yıl süreyle buraya kiralanmıştır. Biz bir işi yaptığımız zaman ülkemiz ne kazanır ona bakarız. Buradan ne işçi ne memur çıkarılmıştır. Acaba bu yalan bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda kimse çıkarılmayacak çıkarılma olursa bana gelsinler demedi mi? Tüm belediyelerde işçiler kapıya konuluyor. Bunlarla ilgili Fox haber yapıyor mu? Emekçilerin yanında duruyor mu? Bu yayın politikasını Fox'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na yanıtı verdi ama aynı yerde tökezleyip duruyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset