Erdoğan'dan CHP iddiasına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de yaptığı konuşmada, Külliye'ye giden CHP'li iddiaları için "Külliyen yalan, Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum. Bay Kemal sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan CHP iddiasına yanıt

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de açıklamalarda bulundu.

Partisinin il başkanlığında konuşan Erdoğan, CHP'yi eleştirdi ve şunları söyledi:

"Bir bayana 'Şu kadını susturun' böyle bir ifade kullanılabilir mi? Bunu kullanana ben ne derim? Bunlar edepsiz, bunlar ahlaksız. Bunlar bu parlamentoda 50 civarında hanımefendi milletvekili olan partimizi hazmedemiyorlar. Bunlara göre kadın hizmetkâr olmalı, karşılarında hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar. Onlar istese de istemese de inşallah AK Parti'nin hanımları, kadınları bunları aşa aşa iktidara yürüyorlar."

Erdoğan, sözlerinin devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da şu sözlerle eleştirdi:

"Bay Kemal, bizim Suriye'de işimiz var da, senin ne işin var? Esed'e adamlarını niye gönderiyorsun? PYG/YPG bu gibi örgütlerle Bay Kemal, iş tutuyor. Ya bir gün de çık de ki 'PKK terör örgütüdür' de. Demedi, diyemez. Ürkektir, korkaktır, pısırıktır

Ben bir CHP'liyle görüşmüşüm. Ben? Bay Kemal senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin, ettin. Etmediğin takdirde CHP bu yalancıdan kurtulsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler