Erdoğan, Ağar'ı Telefonla Aradı

Genel seçimlere ilişkin sonuçların netleşmesinin ardından bugün 59. Hükümetin istifasını sunan Başbakan Erdoğan, Demokrat Parti Genel Başkanlığından istifa eden Mehmet Ağar'la da telefonda görüştü.

Erdoğan, Ağar'ı Telefonla Aradı

Başbakan Erdoğan, AKP'nin genel seçimlerden aldığı sonuçların ardından ilk iş olarak bugün Cumhurbaşkanı Sezer'e 59. Hükümetin istifasını sunarken, siyasi rakiplerini de telefonla aradı. Erdoğan'ın aradığı ilk isim ise Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar oldu.

Saat 15.00 sıralarında DP Genel Başkanı'nı telefonla arayan Başbakan Erdoğan, DP'nin aldığı oy oranı ve istifası nedeniyle geçmiş olsun dedi. Telefon görüşmesinde Ağar'ın da Erdoğan'a  milletin takdiridir. Milletin takdiri sandığa bu şekilde yansımıştır, bunu görmek ve gereğini yerine getirmek gerekiyordu dediği kaydedildi. Ağar'ın Erdoğan'a başarı dilediği ve ülkemiz için hayırlı olsun  dediği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler