Din adamlarıyla 4.5 saat ne görüştü ?

Din adamları ve kanaat önderleriyle yaklaşık 4.5 saat süre görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Onların sorunlarını dinledim" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da din adamları ve kanaat önderleriyle bi

Din adamlarıyla  4.5 saat ne görüştü ?

Din adamları ve kanaat önderleriyle yaklaşık 4.5 saat süre görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Onların sorunlarını dinledim" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da din adamları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Toplantıya, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da katıldı. Yaklaşık 4.5 saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu görüşmenin içeriğine dair bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, din adamlarının sorunlarını dinlediğini belirterek, "Ruhani liderleriyle bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledim. Birden fazla oldu görüşmelerimiz. Sorunları var, sorunlarını aktarıyorlar. Biliyorsunuz bu ülkede birliği beraberliği sağlayan bir partiyiz. Bunu inançla savunuyoruz. Onlar Türkiye'nin zenginliği dolayısıyla onların sorunlarını çözmek siyasetçilerin görevidir. Davetimizi kabul ettiler, geldiler" diye konuştu.

Din adamlarıyla 4.5 saat ne görüştü ?

Din adamlarıyla 4.5 saat ne görüştü ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset