CHP’de kazan kaynıyor: Kılıçdaroğlu’na net mesaj !

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, olağanüstü kurultaya gitmesi için yarından itibaren imza toplamaya başlayacaklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu'na çağrı yapan İnce, "Kurultayı toplamaya karar verirse imza toplamaktan vazgeçeriz" dedi.Parlamentoda düzenl

CHP’de kazan kaynıyor: Kılıçdaroğlu’na net mesaj !

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, olağanüstü kurultaya gitmesi için yarından itibaren imza toplamaya başlayacaklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu'na çağrı yapan İnce, "Kurultayı toplamaya karar verirse imza toplamaktan vazgeçeriz" dedi.

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, CHP kurultayının olağanüstü toplanması çağrısında bulunan Muharrem İnce, kendisinin aday olup olmayacağı yönündeki soruya, "CHP kurultaylarında aday olunmaz, aday gösterilir. Gerekli imza sayısını bulan kişi aday olur. Delege arkadaşlarım bunu taktir ederse ben iddia sahibi birisiyim. Onlar bana bu şansı verirlerse o zamanki iş, önce kurultayın toplanması lazım. Diğer ismi geçen arkadaşlara da haksızlık etmek istemem onlara da başarılar diliyorum. Yarından itibaren imza toplayacağız. Kurultayı toplamaya karar verirse imza toplamaktan vazgeçeriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler