CHP Şalpazarı'nda güven tazeledi, hükümete sert çıktı

CHP Şalpazarı ilçesinde yapılan kongrede sandıktan mevcut başkan Erdoğan Kıran ile 'yola devam' kararı çıkarken, il başkanı Turgay Güngör, Zarrab davası üzerinden hükümete yüklendi.

CHP Şalpazarı'nda güven tazeledi, hükümete sert çıktı

Şalpazarı kongresinde konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, "Dünün hayırsever işadamı Rıza Zarrab için ABD'ye 2 kere nota verenler, Zarrab bülbül gibi ötünce casus ilan edildi. Soruyorum AKP'ye oy veren vatandaşlarımıza, bu casusa devlet sırlarını kim verdi? Para ile satın aldığı bakanlar ve bürokratlardan hesap sorulmayacak mı? Ülkenin beka sorunu haline gelen AKP iktidarına karşı tüm yurtseverler birlik olmalı" dedi. 


 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şalpazarı İlçe Kongresi yapıldı. CHP Şalpazarı İlçe Başkanlığında yapılan kongrede mevcut başkan Erdoğan Kıran güven tazeleyerek başkan seçildi. Erdoğan Kıran'ın başkanlığında oluşan yönetim kurulu, Avni İpek, Ali Usta, İsmail Gürman, Mehmet Demir, Osman Yavuz, Mevlüt Aydın, Ramazan Konak, Ekrem Kayar, Reşit Kara ve Halil Kenan isimlerinden oluştu.

ABD ORTADOĞU'DA GERİLİMİ ARTIRMAYA ÇALIŞIYOR

Kongrede konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, ABD'nin Kudüs'ün İsrail'in başkenti kabul edeceği iddiasına tepki gösterdi. Böyle bir kararı kınadıklarını belirten Turgay Güngör, "Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınmasının bölgede tansiyon artırır ve  yeni sorunlara neden olur. Bu karar Ortadoğu'da yeniden gerilimi arttırmaya yönelik bir karar olur. Böyle bir karar alınması düşünülüyorsa bu karardan bir an önce dönülmeli. Böyle bir karara şiddetle karşıyız" dedi.

CHP Şalpazarı'nda güven tazeledi, hükümete sert çıktı

BU İKTİDARLA ÜLKENİN GELECEĞİ KARANLIKTIR

2019'da yapılacak seçimlere değinen Başkan Turgay Güngör, "Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemli. Cumhuriyet'in sorgulandığı bir dönemden geçiyoruz. AKP iktidarının yolsuzlukları artık Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasını tehdit eder duruma geldi. Dünün hayırsever işadamı Rıza Zarrab için ABD'ye 2 kere nota verenler, Zarrab bülbül gibi ötünce casus ilan edildi. Soruyorum AKP'ye oy veren vatandaşlarımıza, bu casusa devlet sırlarını kim verdi? Para ile satın aldığı bakanlar ve bürokratlardan hesap sorulmayacak mı? Ülkenin beka sorunu haline gelen AKP iktidarına karşı tüm yurtseverler birlik olmalı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil Cumhuriyet'e sahip çıkan herkesle dayanışma içinde olmalıyız.  Hayır bloğunu daha da büyüterek AKP iktidarına son vermeliyiz.  Bunun için çok çalışmalıyız, yoksa her fırsatta aldatılan bu yolsuz iktidar ülkenin başında kalırsa ülkenin geleceği karanlıktır" diye konuştu.

BİR ADAYIN ARKASINDA BİR OLALIM

CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Erdoğan Kıran ise, "Şalpazarı'nda hayır için tek başımıza örgüt olarak mücadele verdik. AKP'li milletvekillerine rağmen, AKP'li bakanlara rağmen, cami imamlarına rağmen MHP'li Şalpazarı ilçe Belediye başkanına rağmen, örgüt olarak kendimize hiç haksızlık etmeyelim. Belediye seçimlerinde bir adayın arkasında bir olduğumuz an Şalpazarı'nda hiçbir güç karşımızda duramaz" diyerek partililerine birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler