CHP Ortahisar'da devir teslim

CHP Ortahisar ilçe başkanı seçilen Ömer Hacısalihoğlu mazbatasını alarak görevine başladı.

CHP Ortahisar'da devir teslim

Haber61 / Haber Merkezi / Selay Saykal - CHP Ortahisar ilçe başkanlığını kazanan Ömer Hacısalihoğlu, parti binasında yapılan törenle mazbatasını aldı.


CHP Ortahisar teşkilatının yeni yönetimi için teşkilat binasında tören düzenlendi. Törene çok sayıda partili katıldı. 

CHP Ortahisar ilçe başkanı Ahmet Koltuk törende yaptığı konuşmada, "Bu seçimde devredile,  kazanılan yada kaybedilen birşey yoktur. Bizler cumhuriyet halk partiliyiz. Ömer kardeşimiz bayrağı benden devralıyor. İnanıyorum ki göreve gelen arkadaşlarımızla birlikte bayrağı daha ileriye taşıyacaktır. Benim görevim göreve gelen ilçe başkanı ve arkadaşlarına yardımcı olmaktır." diye konuştu.

Ahmet Koltuk konuşmasının ardından başarılar dileyerek Hacısalioğlu'na mazbatasını teslim etti. Hacısalihoğlu da jest yaparak eski başkan Ahmet Koltuk'a plaket takdim etti.

HACISALİHOĞLU: UÇLARI TÖRPÜLEYECEĞİZ 

Mazbatasını aldıktan sonra konuşan yeni başkan Hacısalihoğlu, "Artık yarış bitmiştir. Bundan sonraki süreç zor ve uzundur. Enerjimizi içe dönük kullanmayacağız örgüt bilinciyle örgütlü şekilde ilk hedefimiz olan ortahisar belediye başkanlığını CHP'ye kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. bundan sonraki süreçte uçları törpüleyeceğiz. Ortahisardan sonraki hedefimiz büyükşehirdir ve sonraki seçimlerde Trabzon'da CHP'nin en yüksek milletvekili sayısına ulaşmasıdır. Bundan sonra sen ben kavgasını bırakacağız ve CHP'nin kurumsalı için çalışacağız. Bu özveriyi göstermek için tü arkadaşlarımızla birlikte çalışacağımıza söz veriyorum. Birbirimizi kırmadan dökmeden bu yarıştan başarılı çıkacağımıza eminim ve sizlerden aynı desteği bekliyorum." dedi. 

Teşkilat yönetiminin partililere tanıtılmasının ardından tören son buldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset