CHP İl Başkanı Uzun'dan Adalet mesajı

Güzide Uzun: Türkiye'de herkes için adaleti sağlayacağız

CHP İl Başkanı Uzun'dan Adalet mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Adalet için yürüyen Halkın Partisi Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimlerinde halktan alacağı güçle Türkiye’de Herkes için Adaleti sağlayacaktır. Adaleti sadece halkımız için değil yargı mensupları içinde sağlayacak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” dedi. 

10 Mayıs Danıştay’ın Kuruluş Yıldönümü, Danıştay ve İdari Yargı Günü Haftası’nı hatırlatan CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “İdari yargı mensuplarının AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın önünde ayağa kalkıp önünü iliklemediği, akrabalarının torpilli atamaları için siyasi yandaş konumuna gelmediği, talimatla hareket etmediği, güçler ayrılığı ilkesinin esas olduğu, üstünlerinin hukukunun değil hukukun üstünlüğü ilkesinin yaşandığı, adaletin yandaşa değil herkese olduğu bir yargı sistemi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yaşam bulacaktır. İktidar gücü yargının üstünde bir yönlendirici bir güç değil, yargı bağımsızlığının ve hukukun üstünlüğünün teminatı olacaktır. Adalet için yürüyen Halkın Partisi Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimlerinde halktan alacağı güçle Türkiye’de Herkes için Adaleti sağlayacaktır. Adaleti sadece halkımız için değil yargı mensupları içinde sağlayacak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset