CHP'den Revi'ye Bakan Soylu üzerinden sert sözler

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarına CHP Trabzon teşkilatından tepki geldi.

CHP'den Revi'ye Bakan Soylu üzerinden sert sözler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, AKP Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye cevap vererek, “FETÖ projesi olan ve ‘Evet’ için 2010 referandumunda çalışan Süleyman Soylu partisini batırmış ve sıra AKP’dedir. ‘Erdoğan’ın paçalarından yolsuzluk akıyor, bundan hesabını sormazsam namerdim” diyen kişi ile bol muhabbetler size.  Hayatı boyunca FETÖ ile kol kola giren ve FETÖ terör örgütüne yargı, TSK ve devletin bütün kurumlarına yerleştiren FETÖ sevicilerinin, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li milletvekillerine söyleyecek hiçbir sözü yoktur” dedi.


CHP Trabzon İlçe Başkanları, CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda toplanarak gündemi değerlendirdi. AKP Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda CHP’ye yönelik sözlerine, ilçe başkanlarının ortak görüşleriyle cevap veren CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “Bir ülkenin güvenliğini sağlamakla yükümlü olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ülkenin ana muhalefet partisi, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ederek ‘Sen Bittin’ sözlerine arka çıkan AKP İl Başkanı Haydar Revi’ye bir hatırlatmada bulunalım. Görmemiştir belki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun FETÖ terör örgütü lideri Fettullah Gülen’e övgü sözlerini. Bu sözler ortadadır.

FETÖ PROJESİNE KİM DESTEK VERDİ

FETÖ projesi olan ve ‘Evet’ için 2010 referandumunda çalışan Süleyman Soylu, partisini batırmış ve sıra AKP’dedir. ‘Erdoğan’ın paçalarından yolsuzluk akıyor, hesabını sormazsam namerdim” diyen kişi ile bol muhabbetler size.  Hayatı boyunca FETÖ ile kol kola giren ve FETÖ terör örgütüne yargı, TSK ve devletin bütün kurumlarına yerleştiren FETÖ sevicilerinin, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li milletvekillerine söyleyecek hiçbir sözü yoktur. ‘Ne istedilerse verdik’, ‘Gel artık, bitsin bu hasret’ diyenler kalkmış bu ülkeyi kuran Cumhuriyet Halk Partisi’ne laf söylüyorlar. Bu ülke yurttaşı son 5 yıldır AKP’nin iç hesaplaşmanın mağdurudur. Olan bitenler ortadadır.  AKP’nin içi fitneci dolu haberi yok” diye konuştu.

BU İŞLERİ YAPAN CHP İKTİDARI MIDIR?

Haydar Revi fitneci arıyorsa sağına, soluna ve AKP’de yöneticilik, bakanlık ve milletvekilliği yapan kişilere bir bakar ve araştırırsa gerçekleri görecektir diyen Turgay Güngör, “Şimdi buradan Haydar Revi’ye soruyorum. Devlete terör örgütünü sokan Cumhuriyet Halk Partisi midir? Devletin bütün sırlarının olduğu ‘Kozmik Oda’ya FETÖ’cü teröristleri sokan ve devletin bütün sırlarını teröristlere veren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu mudur? Güneydoğu’yu ‘Çözüm Süreci’ adı altında PKK teröristlere bırakan CHP’liler midir. 4 bakana rüşvet veren CHP’liler midir? Devletin sırlarını para ile alan bir şarlatan, soytarıya ‘Hayırsever işadamı’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu mudur? PYD terör örgütü mensuplarını ABD ile eğiten ve silahlandırıp ülke topraklarından Cumhuriyet Bayramı günü geçişine izin veren CHP kadroları mıdır? Çadır mahkemeleri kurup teröristleri serbest bırakan CHP iktidarı mıdır? Emperyalist devletlerle kol kola girip, komşu ülkelere müdahale eden kimdir? 20 milyon dolara ülke insanın kanını İsrail devletine satanlar hangi partide siyaset yapıyorlar?”

HALK SİZİ SANDIKTA DEVİRECEKTİR

Haydar Revi’ye seslenen Turgay Güngör, “Siz size yakışanların arkasında durun ve onlarla yola devam edin. Biz sizin istediğiniz şekilde muhalefet yapmayacağız. Beğendiğiniz muhalefet partisi lideri Devlet Bahçeli ile yola devam edin. Biz yurtseverler olarak bu ülkenin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz. Ülkede yoksulluk çeken vatandaşın hakkını savunmaya devam edeceğiz. Ülkem insanı kimin teröristlerin yanında durduğunu ve kimin teröristlere ülkenin sırlarını verdiğini biliyor. Yorulmuş, yorgun, yolsuz ve kibirli iktidarınızı elbet bu halk 2019 seçimlerinde sandıkta devirecektir ve o gün geldiğinde Cumhuriyet Halk Partisi kadroları ülkeyi yeniden tesis edip aydınlık geleceğe taşıyacaktır” dedi.


 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler