Kuzgun dizisi oyuncusu Levent Ülgen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kuzgun dizisi oyuncu kadrosunda bulunan oyunculardan Levent Ülgen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kuzgun dizisi oyuncusu Levent Ülgen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

LEVENT ÜLGEN KİMDİR?

8 Ağustos 1962'de Konya Cihanbeyli'de dünyaya gelmiştir. Ankara İnönü Lisesi'nin ardından ODTÜ Fizik Bölümü'nden mezun olan Ülgen, daha sonraları Haccettep Üniversitesi Konservatuvar Bölümünü bitirdi. 

Oynamış olduğu dizi ve filmler: Kurşun Adres Sormaz, Mavi Sürgün, Gelincik Tarlası, Kurtuluş, 80. Adım, Yılan Hikayesi, Köstebek Cüneyt, Tutku Çemberi, Bizim Evin Halleri, En Son Babalar Duyar, Keje, Havada Bulut, Çocuklar Duymasın, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Gelin, Hayat Apartmanı, Mahşer-Nabucco'nun Zehri, Görgüsüzler, Akasya Durağı, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, Hayatın Tuzu, Nene Hatun, Devrimden Sonra, Bizim Okul, Arka Sokaklar, Salih Kuşu, İnadına Yaşamak, Bizum Hoca, Roman Havası, Kiralık Aşk, Niyazi Gül Dörtnala, Terkedilmiş, Araf 2, Bir Șey Değilim, Kızkaçıran, Aşk Ve Gurur, Her Şey Mümkün, Hayati ve Diğerleri, Kocaman Ailem. 

Son olarak Kuzgun dizisinde rol almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler