Başbakan Trabzon'u açıklamadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 18 Belediye Başkan adayını açıkladı. Trabzon'un adayını açıklamasını beklenen Erdoğan Rize'yi açıkladı. Rize'de Halil Bakırcı dedi. Erdoğan konuşmasında "Bu seçim için barış içinde yarış diyoruz. Demokrasi, hizmet, emek kazan

Başbakan Trabzon'u açıklamadı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 18 Belediye Başkan adayını açıkladı. Trabzon'un adayını açıklamasını beklenen Erdoğan Rize'yi açıkladı. Rize'de Halil Bakırcı dedi. 

Erdoğan konuşmasında "Bu seçim için barış içinde yarış diyoruz. Demokrasi, hizmet, emek kazansın istiyoruz. Milletimiz kazansın istiyoruz.


Bugüne kadar 5 büyük şehirimizde adaylarımızı açıkladık. 15 Ocak itibariyle tüm adaylarımızı açıklamış olacağız. Milletimizin nabzını tutuyoruz. Yüzde yüz isabet kaydedebilir misiniz? Ama en azamisini yapmanın gayretindeyiz. Belediyecilik bizim işimiz. Her birinde yıllardır ürettiğimiz hizmetler ortada. AK belediyelerin diğer belediyelerden farkı ortada. Ülkemin her bir iline gittim. Biz hükümet olarak illerimiz arasında ayrım yapmıyoruz. Her partinin adeta temsilcisi durumundaki belediyeler payları neyse bizim dönemimizde aynen aldı. Kesintiler noktasında aynı oranda kesinti yapıldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler