Bakan Soylu'dan flaş açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da öldürülen IŞİD'li teröristin Anıtkabir ve Meclis için keşif yaptığını söyledi.

Bakan Soylu'dan flaş açıklamalar
Ankara'da düzenlenen operasyonda öldürülen terörist ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Anıtkabir ve Meclis ile ilgili keşif yapılmış" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ankara’daki gösteri ve yürüyüş yasakları ile ilgili konuşan Bakan Soylu “Bizim için önemli olan insanların güvenliği. Gösteri yasağı ile hassasiyet bekliyoruz. Söz konusu kararın 29 Ekim ve 10 Kasım ile ilişkilendirilmesi son derece abestir. Bayramda erteleme yok” dedi. Dün Ankara Eryaman’da güvenlik güçlerinin bir hücre evine düzenlediği ve canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen IŞİD üyesi bir teröristin ölü ele geçirilmesine ilişkin de bilgi veren Bakan Soylu “Bir DAEŞ mensubu daha etkisiz hale getirildi. Operasyonlar devam edecek. Anıtkabir ve Meclis ile ilgili keşif yapılmış” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset