Bahçeli yıllar önce bakın ne demişti ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı seçim değerlendirmesinde, "Üst üste yenilenler istifa etmeli" demişti.1997 yılında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı seçilen Devlet Bahçeli, o günden b

Bahçeli yıllar önce bakın ne demişti ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı seçim değerlendirmesinde, "Üst üste yenilenler istifa etmeli" demişti.

1997 yılında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı seçilen Devlet Bahçeli, o günden bu yana 6 genel seçim kaybetti. 7 Haziran Genel Seçimleri sonrasında hükümet kurulamayınca tekrarlanan 1 Kasım Genel seçimlerinde en fazla oyu kaybeden parti MHP oldu. Bunun üzerine MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında istifa çağrıları yapılmaya başlandı. Ancak Bahçeli, bu çağrılar sonrasında "İçimizden veya dışımızdan hiç kimse boş yere hesap yapmamalı, boş yere Milliyetçi Hareket'in istikrarsızlık sarmalına düşeceğini zannetmemelidir. Partimizin tüm kadroları sabırla, özveriyle, inanmış bir yürekle görevlerinin başındadır" diyerek istifa etmeyeceğini belirtti.

Devlet Bahçeli'nin yıllar önce katıldığı bir televizyon programında "Üst üste yenilenler istifa etmeli " dediği ortaya çıktı. Bahçeli, yaptığı konuşmada şunları söylemişti: "Bir partinin genel başkanı sürekli partinin gelişimine katkı sağlayamayacak bir konuma geldiğinde çekilmesini bilmesi gerekir. Eğer bunu seçim bazında alırsanız bir iki seçimde partinin aldığı oy oranını aşağıya doğru bir trende dönüştürmüşseniz, artık seçimlerde sonuç elde edemeyen bir genel başkan konumuna düştüğünüzde partinin önünü tıkamaya hakkınız olmamalı. Orada taze bir kana ihtiyaç vardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset