Azmi Kuvvetli: “AK Parti iktidarının ülkemize vereceği bir şey kalmadı”

Azmi Kuvvetli açıklamalarda bulundu.

Azmi Kuvvetli: “AK Parti iktidarının ülkemize vereceği bir şey kalmadı”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli “AK Parti iktidarının ülkemize vereceği bir şey kalmadığından bir an önce milletin hakemliğine gidilmesinin artık zaruret olduğu apaçık ortadadır” dedi.

Kuvvetli açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bıkmadan yorulmadan yurdun dört bir yanını gezerek milletin sesi olmaya devam ediyor. Bu gezileri kapsamında Trabzon’a gelecek olan Genel Başkanımız, 24 Haziran Perşembe günü Yomra, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerinde esnafların sorunlarını dinleyecek ve bu sorunların çözümü için her zaman olduğu gibi hükümete uyarısını yapacak. 

Genel Başkanımız, muhalefet anlayışı gereği bu uyarıyı bir vazife olarak gördüğü için ziyaretlerine bıkmadan usanmadan devam edeceğini her defasında ifade etmektedir.

Milletimizin, İktidarın bir an önce milletimize nefes aldıracak tedbirleri alması yönünde beklentisi her geçen gün artmaktadır.

Esasında şunu belirtmek isterim ki, AK Parti iktidarının ülkemize vereceği bir şey kalmadığından bir an önce milletin hakemliğine gidilmesinin artık zaruret olduğu apaçık ortadadır.

Milletimizin bu beklentilerini erteleyecek siyasi anlayışlara asla prim vermeyeceğini artık Ak Parti de görmelidir. Aziz milletimiz Türkiye'nin ağırlaşan sorunlarının çözümünün her geçen gün büyüyen İYİ partinin iktidarıyla mümkün olacağına inanmaktadır.

Aziz milletimizle bütünleşen ve iktidar hedefine büyüyerek adım adım yaklaşan İYİ Parti karşısında hiç bir güç duramaz!

Çünkü millet bizi çağırıyor...

Bu vesile ile 24 Haziran Perşembe günü Genel Başkanımızın Trabzon programına tüm halkımızı davet ediyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset