Aydoğdu'dan olay açıklamalar

29 Mart Mahalli seçimleri için Demokrat Parti de adayını belirledi. Pazar Günü yapılacak aday açıklama töreninden önce haber61.net adayı buldu ve açıkladı. Bu haberi ilk haber61.net duyurdu.Demokrat Parti'nin Trabzon Belediye Başkan adayı GİK Üyesi olan S

Aydoğdu'dan olay açıklamalar

29 Mart Mahalli seçimleri için Demokrat Parti de adayını belirledi. Pazar Günü yapılacak aday açıklama töreninden önce haber61.net adayı buldu ve açıkladı.

Bu haberi ilk haber61.net duyurdu.

Demokrat Parti'nin Trabzon Belediye Başkan adayı GİK Üyesi olan Süleyman Aydoğdu olacak. 

Parti'de hızlı bir çıkış yakalayan Trabzon'da sevilen bir isim olan Süleyman Aydoğdu, adaylığıyla ilgili ilk açıklamayı da haber61'e yaptı.
Aydoğdu, 'Bizim Süleyman' tüm Trabzon'a hayırlı olsun dedi.

25 BİN OY ALACAĞIZ
Trabzon'da Süleyman Aydoğdu'yu herkesin tanıdığını ifade eden Aydoğdu, “Benim partim belli ama biz Trabzon'un tamamına hitap ediyoruz, tamamının desteğini almak istiyoruz. 25 bin oy alacağız ve belediyeyi alacağız. Benim hedefim o. Trabzon'un sürprizini ben yapacağım. Bakın net bir şey söyleyeyim; bir takım adayları favori gibi gözüküyor, ama benim telefonum hiç susmadı. Bizim adaylığımız dengeleri alt üst etti. Trabzon'un sürpriz çıkışı bendedir. Belediyeyi ben alacağım Allah'ın izniyle” dedi.

BU BAYRAĞI ALDIK VE GÖTÜRECEĞİM
Trabzon Belediye'sini alacağını ifade eden Aydoğdu, “Benim işim zor değil, Cevdet Bey Ankara'da yaşamış, diğerleri de dışarıdan gelmiş, Volkan Canalioğlu, öpüşmek koklaşmaktan başka ne yaptı. Benim bu çıkışım, belediye başkan adaylığım, sadece belediye başkan adaylığı için değil, biz bu ülkenin geleceğine talibiz. Bu bayrağı aldım ve götüreceğim. Süleyman Soylu da daha sonra Trabzon'a gelecek kolkola elele hareket edeceğiz.
Makam, mevki, ihale hiç birisinin peşinde değilim. Ben sadece Türkiye'min geleceğini düşünüyorum. Çocuğumuzun, çoluğumuzun geleceğini düşünüyorum. Trabzon halkı bunu değerlendirecek ve bizi oraya koyacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset