Atatürk'ten sonra en güçlü lider !

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce CHP liderliği yapan İnönü, Ecevit ve Baykal’dan daha güçlü bir lider olduğunu öne sürdü.Gürsel Tekin, “İddia ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra partide, tabanda en güçlü lid

Atatürk'ten sonra en güçlü lider !

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce CHP liderliği yapan İnönü, Ecevit ve Baykal’dan daha güçlü bir lider olduğunu öne sürdü.

Gürsel Tekin, “İddia ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra partide, tabanda en güçlü lider Sayın Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

"DEVİRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"

İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in sözlerinin ardından parti içinde yaşanan “ulusalcı” tartışmasını değerlendiren Gürsel Tekin, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğunun tehlikede olduğu yorumlarının gerçeği yansıtmadığını savunan Tekin, “Partinin an sahipleri İl başkanları, kurultay delegeleridir. Sayın Kılıçdaroğlu, tabanda, örgütte  Atatürk’ten sonra en güçlü liderdir.

Buna Rahmetli Ecevit’i de katıyorum. Bunları 30 yıldır bütün kademelerde görev yapmış biri olarak söylüyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nu devirmeye kimsenin gücü yetmez. Bunun yerel seçim sonuçlarıyla bağlantısı yok. Sayın Genel Başkanının kendisinin vermediği bir karara başkalarının müdahalesi söz konusu olamaz” şeklinde konuştu.

"BASKI YAPIP DURUYORLAR"

Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmadığı sorusuna esprili yanıt verdi. Eskişehir Belediyesi’nde yaşananlara göndermede bulunan Tekin, “Nasıl aday olacağız? Baskı yapıp duruyorlar. Bu kadar rahatlığımız var niye bozalım?” dedi. Tekin, kendisini adaylaştırmayacağını, partinin vereceği kararın önemli olduğunu söylerken, “Aday olursanız şansınız ne olur?” sorusuna , “Yorum yok” karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset