Arınç: CHP yüzde 20'yi bile göremez !

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç AK Parti Bursa İl örgütünün düzenlediği teşkilat eğitim toplantısında konuştu. Arınç konuşmasında CHP ve MHP'ye göndermelerde bulundu."MHP'DE BAHÇELİ'DEN BAŞKA KİMSE YOK" Çözüm sürecinde milletin kendilerine inandığını bel

Arınç: CHP yüzde 20'yi bile göremez !

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç AK Parti Bursa İl örgütünün düzenlediği teşkilat eğitim toplantısında konuştu. Arınç konuşmasında CHP ve MHP'ye göndermelerde bulundu.

"MHP'DE BAHÇELİ'DEN BAŞKA KİMSE YOK"
 
Çözüm sürecinde milletin kendilerine inandığını belirten Arınç, "MHP'de Bahçeli dışında kimse yok. Çözüm sürecine siz karşıysanız niye vatan hainliğiyle karşı çıkıyorsunuz? Partilerin kendi başlarına başarabilecekleri bir iş değildir. MHP'liler bu millet uysal taban değil. Millet bize güvenip inanıyor" dedi.
 
"CHP YÜZDE 20'Yİ GÖREMEZ"
 
Bu süreçte CHP ve MHP'nin kendilerine destek vermediği halde oy konusunda büyük bir düşüş yaşayacaklarını belirten Arıç şöyle devam etti: "Bugün bizim oyumuz yüzde elli çözüm sürecinde başarılı olursak yüzde 60'ın üstüne çıkarız ama başarılı olamazsak yüzde 50'nin altına düşmeyiz. CHP sen bu sürece yardım etmezsen yüzde 20'yi bulamazsın. MHP sen de yüzde 8'i bulamazsın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset