AKP'de “Siyaset Akademisi“

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 10 hafta süren Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi'nde katılımcıların, başarılı belediye başkanlarından tecrübe paylaşımı, alanında uzman eğitimc

AKP'de “Siyaset Akademisi“

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Cihan Bıyıkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 10 hafta süren Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi'nde katılımcıların, başarılı belediye başkanlarından tecrübe paylaşımı, alanında uzman eğitimcilerden beden dili ve hitabet olmak üzere kişisel gelişim dersleri aldıklarını belirtti.

Kursiyerlerin ayrıca akademisyenlerden yönetim, kaynak bulma, AB fonlarından faydalanma ve çevre sağlığı gibi belediyeleri ilgilendiren mevzuatlarda da eğitim aldıklarını ifade eden Bıyıkoğlu, kursiyerlerin başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamladıklarını vurguladı.

Bıyıkoğlu, Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi'nin hafta sonu yapılacak sınav ile sona edeceğini, sınavda birinciliği kazanacak kursiyere sertifikasının, Ankara'da düzenlenecek törende AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset