Akçaabat'tan İl Başkanı Güngör'e tam destek

Trabzon'da yaklaşan CHP il kongresi öncesinde Akçaabat CHP teşkilatı, mevcut başkan Turgay Güngör'e omuz verdi.

Akçaabat'tan İl Başkanı Güngör'e tam destek

7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan CHP Trabzon il başkanlığı seçimi için yeniden aday olan mevcut il başkanı Turgay Güngör seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.Seçim çalışmaları kapsamda ilçelere yapmış olduğu ziyaretlerini Ortahisar'dan sonra en fazla delegeye sahip olan Akçaabat'ta gerçekleştirdi. 


Akçaabat CHP ilçe başkanlığında delegeler ve üyelerle bir araya gelen Güngör, yeniden aday olmasının nedenlerini ve projelerini partililerle paylaştı. Parti içinde geniş tabanlı bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını ve herkesi kucaklayacak bir yapı oluşturmaya çalıştıklarının önemini anlattı. 2019'da yapılacak olan seçimlerin ülkenin kaderini belirleyeceğini, bunun için CHP 'ye çok büyük görevler düştüğünün altını çizen Güngör, "Öncelikle yerel seçimlerde partimizi iktidar yapmalıyız. Bunun için de eğer delegelerimiz tekrar bize görev verirse seçimlerden hemen sonra belediye başkan adaylarımızı en kısa sürede belirleyerek çalışmalara başlayacağız. Daha önce az farklarla kaybettiğimiz belediyelerimizi tekrar CHP'ne kazandıracağız. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Biz bunun sözünü sizlere veriyorum" dedi. Daha sonra delegelerin görüş ve önerilerini dinleyen Güngör, "Siz hiç merak etmeyin parti içinde birlik ve beraberliği sağlayacağız ve hep birlikte CHP'sini Trabzon'da tekrar iktidar yapacağız" diyerek delegelerden tam destek aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset