AK Partili Vekil Özdağ: "Kılıçdaroğlu’na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Kılıçdaroğlu'na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim. Sayın Kılıçdaroğlu sana teşekkür ediyorum. Geleceği göremeyen birisin. Öngörün zayıf olduğu için" dedi.AK Partili 5 milletvekili, Manisalı seçmenleriyl

AK Partili Vekil Özdağ: "Kılıçdaroğlu’na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Kılıçdaroğlu'na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim. Sayın Kılıçdaroğlu sana teşekkür ediyorum. Geleceği göremeyen birisin. Öngörün zayıf olduğu için" dedi.

AK Partili 5 milletvekili, Manisalı seçmenleriyle teşekkür buluşması gerçekleştirdi. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen teşekkür buluşmasına AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, Murat Baybatur, Uğur Aydemir ve İsmail Bilen, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve çok sayıda partili katıldı. Seçim otobüsüyle meydana gelen vekiller partililer tarafından havai fişeklerle ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Kalabalığın arasından güçlükle meydanda kurulan kürsüye geçen vekiller buradan halkı selamladı.

KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Gelen Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Şimdi egemen güçler ve vesaitçileri paralel yapı ve PKK, kirli ve şantajcı medya patronları ve sermayedarlar dediler ki, "Bu AK Parti fazla oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ı alaşağı edemedik. Ahmet Davutoğlu'nun önünü keselim" dediler. HDP'ye destek verin diye çağrıda bulundular. HDP barajı aşacak, AK Parti tek başına iktidar olmayacaktı. Evet, HDP barajı aştı. Biz yüzde 41 oy aldık. Hedefleri şuydu kardeşlerim: CHP, MHP ve HDP koalisyonunu sağlamaktı. Olmadı CHP'yi bize yamamak istediler. Biz CHP'yle koalisyon görüşmeleri yaptık. CHP kısa vadeli reform hükümeti dedik kabul etmediler. Ben Kılıçdaroğlu'na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim. Sayın Kılıçdaroğlu sana teşekkür ediyorum. Geleceği göremeyen birisin. Öngörün zayıf olduğu için" dedi.

"SANA NE OLUYOR"

MHP'yi de eleştiren Özdağ, "Bahçeli'ye dedik ki, 4 tane koalisyon teklifi yapıyoruz. Uzun vadeli koalisyon 4 sene, "Hayır', kısa vadeli "hayır', kısa vadeli koalisyon, "hayır', azınlık hükümeti "hayır', seçim hükümeti "hayır'. Zaten bu Devlet Bahçeli 3 hata yaptı. Birincisi 1999'da yüzde 19 oy aldı. Refah Partisi ve Doğru Yol'la koalisyon kursa Başbakan olacaktı. Başbakanlığı ret etti gitti Ecevit'e yamak oldu. Sonra eridi baraj altında kaldı. Sonra yıllar geçti Anayasa'yı değiştirelim dedik. 26 maddeyi halka sunduk size getirdik. O zaman da hayır dedi. Ya bu Alparslan Türkeş, MHP'nin kurucusu diyor ki, "Türkiye başkanlıkla yönetilsin. Anayasa değişsin" diyor sen ne oluyorsun da hayır diyorsun" diye konuştu.

"DAHA MUHALEFETTEYKEN VAATLERİNE ZAM YAPIYOR"

Seçim öncesi vaatler üzerinde muhalefeti eleştiren Özdağ, "Vaatlerimiz olacak bizim ama CHP de aynı vaatlerde bulundu. MHP de bulundu. CHP hatta daha fazlasını bulundu. Gökyüzünü vaat etti yüzde 25 oy aldı. MHP denizleri vaat etti ancak yüzde 15 alabildi. Vaatler iyidir. Güzeldir. Ama vaadin kimin yaptığı önemlidir. Kılıçdaroğlu vaat eder yapamaz. Çünkü iktidara gelemez dedi. Çünkü bu adam 7 Haziran öncesi mazotu 1,5 lira demişti. Sonra 1 Kasım öncesinde 1,8 yaptı. Muhalefetteyken zam yapıyor vaatlerinde böyle bir adam ancak CHP'dir. Böyle adam da Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Konuşmaların ardından meydana çıkan AK Partili vekiller meydanda Harmandalı oynayan efeleri izledi. Ardından birbirlerine bakan vekiller dayanamayıp efelerin arasına girerek Harmandalı oynadı.

AK Partili Vekil Özdağ:

AK Partili Vekil Özdağ:

AK Partili Vekil Özdağ:

AK Partili Vekil Özdağ:

AK Partili Vekil Özdağ:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset