AK Partili Çamlı'nın tweeti olay oldu

AK Partili vekilin Karadeniz Sahil Yolu ile ilgili paylaşımı tartışma yarattı

AK Partili Çamlı'nın tweeti olay oldu

Haber61 Haber Servisi

Aslen Trabzonlu olan AK Partili milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı yine bir sosyal medya paylaşımı ile çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Çamlı Twitter'dan iki görsel paylaşarak "Eski Türkiye ile AK Parti dönemi Karadeniz yolları farkı! Ey gidi, nereden nereye..." ifadelerini kullandı.

Çamlı'nın paylaşımında eski Türkiye diye kastettiği fotoğrafın Hindistan’da Himaçhal Pradeş’te bulunan Kinnaur district bölgesinden olduğu ve bu bölgenin engebeli , zorlu yollardan oluştuğu belirtildi.Bu nedenle bir çok kullanıcı Çamlı'yı hata yapmakla eleştirirken bazıları ise Çamlı'nın gönderme yaptığını savundu.

Çamlı'nın sonraki paylaşımlarında gönderme yaptığını savunsa da Hindistan - Karadeniz görseli oldukça ses getirdi.

Çamlı,  kendisine "Ekte paylastiginiz fotoğrafın nerede olduğu ile ilgili video var. Google image'ten fotograflari paylaşmadan önce onaylatmanızı tavsiye ederim. Milletvekili de bu ülkede trollük yapacaksa işimiz çok." şeklindeki yoruma ise "Kır kabuğunu, gogıl'ın dışına çık, Karadeniz yollarına bir bak bakalım, bişey analayabilecekmisin. Biraz gayret" şeklinde yanıt verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset