AK Parti Trabzon'da seçim öncesi yeni gelişme

AK Parti Trabzon'da 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde yeni gelişme.

AK Parti Trabzon'da seçim öncesi yeni gelişme

AK Parti Trabzon İl ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM) kuruldu. Oluşturulan İl SKM Başkanlığına ise AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk getirildi. 

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan seçimler için hem genelde hem de yerel de çalışmalarını sürdüren AK Parti yerel seçimleri için oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk getirildi. 

AK Parti Trabzon'da seçim öncesi yeni gelişmeÇok önemli bir görev ve sorumluluk üstlendiğinin bilincinde olduğunu belirten Öztürk “Genel Merkezimizin oluru ile bizlere bu görevi layık gören İl Başkanımız Haydar Revi’ye teşekkür ediyorum. Büyükşehir ve İlçelerimizde oluşturduğumuz seçim koordinasyon merkezlerimizde çok etkili ve verimli çalışmalar yaparak İnşallah çok başarılı seçim süreci geçirerek bu görevi de alnımızın akıyla yerine getireceğiz. ” dedi. 

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan seçimler için iki aşamalı çalışma planı yaptıklarını ifade eden Öztürk “Birinci aşamada Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı havalimanında karşılamamız ile başlayan coşkuyu 19 Şubat tarihine kadar devam ettireceğiz. Bu süreç içerisinde adayımız şehrimizde kamu kurum ve kuruluşlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek. Çeşitli temaslarda bulunacak. Parti programlarımıza katılacak. 2. aşamada ise hedefimiz 19 Şubat ve 31 Mart seçim takvimi içinde gerekli seçim kampanyasını en etkin biçimde planlamak ve uygulamaya geçirmek olacaktır. “ diye konuştu. 

AK Parti olarak tepeden tırnağa tek vücut olarak seçimlere hazırlandıklarını vurgulayan Öztürk “Eski, yeni ayrımı yapmadan seçim çalışmalarımızı önceki teşkilat mensuplarımız, mevcut teşkilat mensuplarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız velhasıl bu davaya gönül vermiş tüm halkımızla birlikte sürdüreceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset