AK Parti Düzköy'de kongre heyecanı

AK Parti Düzköy ilçe kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Düzköy'de kongre heyecanı

Trabzon'da AK Parti Düzköy İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, delegeler ve teşkilat mensupları katılımlarıyla gerçekleşti. 

Yaptığı konuşmada Düzköy ilçesinin insanlarının çok çalışkan olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi "Düzköy vadisi belki de Türkiye'nin Trabzon'un belki de dünyanın en çalışkan en üretken insanların olduğu vadi. Doğal güzellikleriyle çok güzel bir vadi. Çal mağarası da var, yaylaları var. İnşallah bunları değerlendirerek ilçemizi daha ileriye taşıyacağız." dedi. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Düzköy ziyaretinde yaptığı açıklamalara da cevap veren Başkan Revi "Akçaabat ve Düzköy'ü birbirine bağlayan ana yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile yaptığımız toplantıda özellikle bu konunun üzerinde duruldu. Çayırbağı Tonya yolu da aynı toplantıda konuşuldu. İnşallah kısa sürede tamamlanacak. İlçemizde itfaiye teşkilatı kuruldu. Dere ıslahları, yayla yolları yapıldı. İmam Hatip lisesi, Afet konakları, Hastane, Belediye binası gibi bir çok proje yapıldı ve yapımına devam ediyor.  İnşallah bundan sonra da Belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız." ifadelerini kullandı. 

AK Parti Düzköy İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidildi. Listeye göre mevcut İlçe Başkanı Şenol Akpınar yeniden görevine devam edecek.

AK Parti Düzköy'de kongre heyecanı

AK Parti Düzköy'de kongre heyecanı

AK Parti Düzköy'de kongre heyecanı

AK Parti Düzköy'de kongre heyecanı

AK Parti Düzköy'de kongre heyecanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler