AK Parti'den seçim kampanyası mesajı: Artık bayrak ve afişler...

Erdoğan artık afiş ve bayrakların görüntü kirletmeyeceğini açıkladı

AK Parti'den seçim kampanyası mesajı: Artık bayrak ve afişler...

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısından yerel seçimlerde yürütülecek seçim kampanyasına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Kampanyada görüntü ve gürültü kirliliğine izin verilmeyeceğini ifade eden Erdoğan, "Çok eskilerden beri yerleşmiş seçim kampanyası anlayışı vardır. Şehirlerimizin caddeleri, sokakları her yeri parti bayraklarıyla, afişlerle donatılır. Biz bununla ilgili bir düzenleme yaptık. Kimse buna riayet etmiyor. Partilerin ve adayların görünürlüğünü sağlamaya yönelik bu kampanya tarzı güç gösterisi olarak devam ettik. Günümüzde artık buna ihtiyaç yok. Bunu artık çok ilkel buluyoruz. Eski tarz kampanya yöntemleri şehirlerimiz kirleten, tepkiye yol açan bir hale geldi. Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan kampanya yöntemini tamamen terk ediyoruz. Parti binaları ve seçim merkezleri hariç hiç bir yere bayrak ve afiş asılmayacak. Ayrıca belirli saatler dışında da otobüs dolaşıtırılmayacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset