AK Parti'den milletvekillerine çağrı

Anma köşesi yapılacak

AK Parti'den milletvekillerine çağrı
Haber61 Özel haber

AK Parti 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminde şehit olanları anmak ve ölümsüzleştirmek için hareket geçti. Bu çerçevede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar imzasıyla milletvekillerine mesaj gönderildi. Vekillerden darbe girişiminin yaşandığı güne dair ellerinde bulunan dökümanları kendilerine gönderilmesi istendi. Gönderilecek dökümanlarla "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Köşesi"  yapılacağının bilgisi verildi.

İşte o mesajda yazanlar;

Arge başkanlığı olarak Fetullahçı Terör Örgütünün milli iradeye karşı gelerek 15 Temmuz 2016 günü kalkıştığı, ülkemiz tarihinin en acımasız darbe girişimini ve bu darbe girişiminde halkımızın milli iradeye ve demokrasiye nasıl sahip çıktığını belgelemek amacıyla Ak Parti Kütüphanesi'nde "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Köşesi" oluşturmayı planlıyoruz. Bu köşeyi sizlerden gelecek döküman , fotoğraf, video kaydı gibi verilerle zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. 

31 Ağustos 2016 tarihine kadar darbe girişimi sırasında halkımızın darbeye direnişini ve demokrasiye sahip çıkışını anlatan verilerinizi kütüphanemize iletmenizi rica ederiz. Çalışmalarınızda kolaylık diler saygılarımı sunarım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler